Mä en haluu enää ajatella lapsettomuutta. En jaksa kärsiä ja pohtia ja märehtiä ja käydä läpi ja käsitellä ja kärsiä ja toivoa ja koittaa hyväksyä ja murtua ja kärsiä ja miettiä ja kieltää tosiasiat ja kärsiä ja pohtia todennäköisyyksiä ja tutustua faktoihin ja pettyä ja kärsiä ja masentua ja ja ja.....sanoinko muuten jo kärsiä? KÄRSIÄ LAPSETTOMUUDESTA.

En halua enää ajatella koko asiaa. Lapsia ei tule, tämä selvä, kiva kiitti hei, jatketaanko eteenpäin ja unohdetaan koko juttu? Siis oikeesti? Tarviiko siitä koko ajan muistuttaa? Tarviiko koko ajan lyödä naamalle raskausuutisia ja yksivuotissynttärikutsuja ja leikkiviä lapsia ja vauvauteluja? Onko ihan oikeesti tarpeellista tukkia meili kavereiden vauvakuvilla ja kadut ja torit raskaana olevilla naisilla? Ihanko pakko telkkarin on työntää joka tuutista kätilödokkareita ja meille-tulee-vauvaa ja eikös hei sisustettais tässä jaksossa vauvanhuone? Ootteko nyt ihan varmoja ettei lehtiin enää voi kirjottaa mistään muusta kun sen-ja-tämän julkkiksen vauvaonnesta?

Eikö nyt perkele voi joku asia elämässä olla täysin tämän aihepiirin ulkopuolella? Mites nyt noi työkuviot, nythän vois vaihtaa työpaikkaakin kun ei tarvi miettiä sitä äitiyslomaa? (Koska sitä ei tule.) Entäs vallanko pitäis se rakennusprojekti aloittaa, kun ei tarvi sitä vauva-aikaa niin miettiä? (Koska sitä ei tule.) Nehän on noi pienet talopaketit aika edullisia, nyt kun ei tarvi niitä lastenhuoneitakaan aatella? (Koska niissä ei kukaan koskaan asu.) Mites toi autonvaihto, eikö ois aika kiva semmonen pieni näpsäkkä sportti, nythän ei tarvi niin sitä takaronttia ja takapenkkiä miettiä? (Koska siellähän ei koskaan lastenistuinta ja vaunuja sovitella) Sehän vois olla ihan hyvä se jatkotutkintokin, noin niinkun uran kannalta, sitähän ois nyt ihan fiksua aatella kun ei tarvi surra sitä opintojen keskenjäämistä lasten takia?

Niin, siis oliko se nyt niin että niitä ei ollut tosiaan tulossa? No voi miten ikävää. Niin, ja se asuinalue minne olitte rakentaa aikonu, sehän oli lasten kannalta tosi kiva? Ai niin joo, niitähän ei tule. Hei tiiätkö sen kivan lastenvaateliikkeen siinä kävelykadulla, just sen jossa et oo koskaan käyny ja jonne sulla ei koskaan tuu mitään asiaa? Ja hei nyt kun käyt siinä hammaslekurissa, niin muista siinä odotustilassa istua sinne vasempaan laitaan, kun sinne oikeen laidan ovelle missä on se toinen neuvola tiiäkkö, niin sinnehän sulla ei oo mitään asiaa koskaan. Ja jos käyt tullessas kaupassa, niin muistatko ensin kiertää ne vauvalehtihyllyt, väistellä niitä onnellisia perheitä ja raskausmahoja, luovia vaippapakettien välistä Bona-osaston ohi ja jos vielä kerkeet, niin käytkö hei Alkossa, nyt kun ei enää tarvi sitä raskausjutskaakaan varoa?

No mut nyt kun ei oo niitä lapsiakaan, niin teillä on varmaan tosi ihanaa ja voitte vaikka matkustella, no voihan tosiaan ne lapsiperheetkin, ei sillä, mutta niinkun eiks oo kiva että tekin voitte? Voit vaikka maata siinä hotskun altaalla ja kattella kuinka joku iskäpiskä onnellisena opettaa poikaansa uimaan. Sun miehes ei muuten koskaan tuu opettaan, nyt kun tuli puheeks. Mut onhan se kiva vaikka ihan rentoutua ja ottaa aurinkoo, ja kuunnella kuinka saksalainen kotirouva kertoo selkäs takana että ootahan vaan tuokin kun muutaman lapsen on pullauttanu, niin luopuu kyllä noista bikineistään...Eikö oo muuten kiva ettei teidän koskaan tarvi pohtia mitään lastenaltaita tai Bamse-kerhoja tai muita sellasia juttuja kun valitsette hotellia? Eikö ookin tosi kiva?

Ai niin, mitäs teille muuten kuuluu, ja koskas te muuten meinaatte perhettä perustaa? Eikö ois tämmönen pallero aika ihana kuitenkin? Ota tästä kuule vaavin mallia! Ai ai, milläs me nyt saatais toi sun mieheskin vauvakuume oikein heräämään, otapa kuule tästä meidän Jami-Jessica sylkkyyn! Ei pidä liian kauaa odottaa, et sinäkään tuosta enää nuorene! On ne vaan niin ihania ne vauvat, eikö sun yhtään tekis tämmöstä nyyttiä mieles? Kerroinko muuten jo että Sirpalle ja Anterolle taitaa jo neljäs tulla?

Mä en haluuuuuuuuuuuuuu....