Ota tästä nyt sitten selvää. FF pamautti tälle aamua paitsi ilmaisen viiden päivän VIP-kokeilun (oikeestaan eipä niillä VIP-jutuilla hirveästi tee, kun yleensä sen saman tulkinnan näkee kyllä otsallaankin), myös ovisbongauksen keskiviikolle (jopa vahvalla viivalla, yllättävä). En nyt kyllä tuota ihan purematta niele, mutta JOS olisi näin käynyt niin oltaisiin tämän kierronkin osalta vielä ihan peleissä. Se jos mikä olisi mahtavaa.

No, en tiedä. Ehkäpä tässä sitten huonelämpötila on makkarissa sen verran laskenut, että lämmöt ovat jo alakanttiin. Sinällään ihan järkeenkäypää, jos ulkosalla on kymmenisen astetta kylmempää kuin viime kierrossa näihin aikoihin - ehkä se puuttuva 0,1-0,3 astetta ruumiinlämmössä vielä olisi virhemarginaalissa? Jotta pakka saatain vielä paremmin sekaisin, tänään on alavatsa kramppaillut menkkamaisesti ja parista veripisarastakin on näköhavainto. Menkat tästä enää puuttuukin.

Jos, toistan, jos, toistan saman isoilla kirjaimilla, JOS nyt olisi jollain ihmeen kaupalla jotain toivoakin tässä kierrossa, lääkäriaika osuu aika tarkalleen pahimmille piinapäiville. Tietysti takaraivossani kehittelen skenaariota, jossa valkotakkinen lääkärisetä ensin kuuntelee kärsivällisesti kyynelehtivän sankarittaren (Julia Roberts) sydäntäriipaisevan lapsettomuustilityksen, ja tämän jälkeen sankaritar könyää lavetille tutkimuksia varten. Lääkärisedän (hmmm... oisko Richard Gere liian selkeä viittaus Tohtori T:hen?) ankaran, mutta miehekkään kulmien kurtistelun ja piinaavien jännittävien sekuntien jälkeen setä huudahtaa: "Hyvä rouva! Mitä tämä oikein tarkoittaa! Tehän olette paksuna kuin painopakka! Ulos!".

Tässä vaiheessa tietysti katosta alkaa sataa ilmapalloja ja kreppipaperia ja taustalla hoilaa hempeitä joku sokeriääninen yhden hitin ihme. Pariskunta (miespääosa vielä harkinnassa) syleilee liikuttuneena, leikkaus bennyhillmäisesti hoitsujen kanssa ympäriinsä ryntäilevään lekuriin - ja lopputekstit. Kiva, kiitos, hei, puistelkaa popcornit rinnuksiltanne ja kömpikää kohti valoa.

Takuuvarma klassikko. Tulossa elokuvateattereihin lähellä sinua.