Kävin tänään lekurin juttusilla kilpirauhasarvoihin liittyen. Minulla on kilpirauhasarvot pyörineet vähän vajaatoiminnan suunnilla, mutta lääkitystä ei ole aloitettu. Lekuri halusi vielä seurata arvoja, ja ehdotti vain muutamia lisäravinteita ja ruokavalion muutoksia. Olin jo pikkuhiljaa kehitellyt teorian jonka mukaan siinä on syy tälle meidän lapsettomuudelle, ja raivosin mielessäni lekurille joka ei suostu antamaan lääkitystä.

Nyt mitatut arvot oli kuitenkin oikein hyvät, ja selkeästi normalisoituneet edellisestä. TSH oli muuttunut 2:lla yksiköllä, T4-V neljällä yksiköllä "normaalimpaan" suuntaan. Hieno juttu, kuulemma. Nyt tosin meni taas yksi mieltä rauhoittava teoria "syyn löytymisestä", eikä nyt ole näköpiirissä ihmepilleriä, jonka reseptin mankumalla kaikki huolet haihtuvat. Onhan se tietysti kiva, etten ehkä joudukaan elinikäiselle kuurille, joten positiivisesti kai tähän pitää suhtautua. Seurannassa nyt kuulemma sitten käyn vuoden välein, ja katsotaan pysyvätkö arvot hyvinä.

Ilmat senkun viilenevät, ja ilmeisesti siitä johtuen olen palellut hysteerisesti tässä muutaman päivän. Kävin kaupoilla ihastelemassa paksuja neuletakkeja ja muhkeita villapaitoja, eipä enää kiinnostanut bikinihyllyjen alelaput ollenkaan. :D