Näköjään on helle tehnyt tehtävänsä, piti suunnilleen sormien kanssa laskeskella missä kierron kanssa nyt mennään. No, positiivista kehitystä? Vielä joku aika sitten olisin osannut sanoa kierronvaiheeni puolen tunnin tarkkuudella, vaikka olisi ravisteltu hereille keskellä yötä. Onpa muuten sääli ettei ravisteltu, olisi kerrankin päässyt jollain asialla pätemään!

Tämän päivän olen pakkaillut laukkuja mökkilomaa varten. Ihan turhaa hommaa, kun siellä pusikossa kuitenkin huomaan unohtaneeni aurinkorasvan, ja ottaneeni sen sijaan puolen vuoden varaston suksivoidetta. Tai jotain vastaavaa. En ole kaikista rationaalisin pakkaaja. No siteitä pitää ainakin varata mukaan, eiköhän niille käyttöä tule keksittyä tässäkin kuussa.

Seuraava käynti Herra Tohtorin luona on varattu. Saapa nähdä saataisko jo jonkunlainen tuomio tämän asian suhteen, ja päästäisi sen myötä sitten asiassa eteenpäin. Toisaalta huojentavaa, nyt tuntuu melkein että oishan se noloa ennen sitä aikaa plussata, kun on ensin saanut ajanvaraustädin vakuuttuneeksi siitä että olemme täysin toivottomia tapauksia ja ansaitsemme sen ajan. Vähän itsesuggestiota nähkääs, vähentämään suorituspaineita.

Lomaaaalomaaaloooooomaaaaaa!