Heh, näköjään nyt mennään samoissa piinailupäivissä kun tämän vuodatukseni ekassa postissa. Aika matalalennolla on näköjään silloin menty. Nyt on vähän valoisammat tunnelmat noin yleensä elämässä, vaikka raskautumisen suhteen ei kai sen enempiä toivoja ole kun viimeksikään.

Tänään aamulla testasin negan Aconin kasettimallilla, jonka herkkyys on kymmenen. Päivän olenkin sitten viettänyt selaamalla nettiä hakusanoilla "myöhään plussanneet". Hölmöläisen hommaa, näinhän se on. Hassua, miten sitä joka kierto menee samaan lankaan? Menkkojen tultua teen sitten samaa hakusanoilla "menkoista huolimatta raskaana" tai muuta vastaavaa. No, saahan siinä vertaistukea jos ei muuta, on mukavaa kun ei ole ainoa kajahtanut.

Lämmöt oli tänä aamuna 37,0 astetta, mikä on vähän korkeampi kun nyt loppukierrossa muuten (36,9). Tuo ero nyt menee vielä mittausvirheen tai kelin tai auringonpilkkujen piikkiin, mutta saahan siitä mukavasti spekuloitavaa. Aiemmin lämmöt on kyllä uskollisesti laskeneet ennen menkkoja. Mutta kerrankos sitä sattuu, ihan vakioiduissa laboratorio-oloissa kun en ole noita mittailujani suorittanut. Huoh, mistäköhän muuten löytyäisi digimittarin joka ei piippaa? Mies herää töihin minua myöhemmin, ja ei oikein riemastu siitä peiton alta kajahtavasta pipipipiiipistä joka aamu...

Talosta ei tällä hetkellä löydy yhtään herkkää testiä, ja koitan olla ostamatta niitä ennen kun on tarvis. Tulee suotta niitä polteltua, kun niitä laatikon pohjalta löytyy. Noiden vähemmän herkkien kanssa osaan sentään jotenkin pitää järjen päässä. Jos nyt niin kävisi ettei menkkoja näy ajallaan, niin testaan aikasintaan ylihuomenna. Ihan oikeasti. Varmalla en ennen sitä. Enenenenen. No juu, uskoo ken tahtoo.

En osaa oikein päättää kummat on helpompia, nämä toiveikkaat vai ne toivottomat kierrot?