Vähän kummallinen olo on tämän kierron suhteen. Tekisi mieli antaa itselleen periksi ja haihatella toiveikkaana kaikenlaista. Toisaalta se ensi viikon rysähdys ja mahalasku pelottaa jo valmiiksi niin paljon, että tekisi mieli kieritellä itsensä kuplamuoviin ja pistää kypärä päähän.

FertilityFriendin sivuilla kävin hämmästelemässä inssissä käyneiden käyriä. Enpä aikaisemmin ole huomannutkaan, mutta ilmeisesti jossain päin maailmaa on käytössä kahden inssin taktiikka, eli inssi tehdään samaan kiertoon kaksi kertaa, peräkkäisinä päivinä. Ihan loogista kieltämättä, paraneehan siinä osumatarkkuus varmaan huimasti, kun ei ole sen yhden laakin varassa. Ilmankos FF:ssä onkin onnistumisprosentit melko korkealla - voi tietysti johtua siitäkin, että se plussakierron taulukko tulee julkaistua niiltäkin, jotka kaikkia muita kiertojaan eivät jaksa julkaista. No, toisaalta sepä tästä meitin kokemuksesta oli puuttunut, että se puoskari olisi lähtiissä tokaissut että heippa vaan, ja huomenna sitten sama uusiksi. :D Olisin varmaan juossut karkuun.

Edelleen FF:stä bongasin jutun clomeista, tosiaan nostavatten lämpöjä ja huomaa sen omastakin käyrästä. Siellä sanottiin vielä että ovislimat katoavat joillakuilla, ja sitä taas itse ehdin tässä kierrossa ihmetellä. Tuo lämpöjuttu oli hyvä nähdä taas kerran kirjallisena, niin en ryhdy spekuloimaan omilla lämmöilläni sen kummemmin. Sivuoireiden suhteen taidan muutenkin saada täysbingon, koska "alavatsan kiputiloja" esiintyy, vai mitenköhän siinä pakkausselosteessa sanottiin. Tosin voivat johtua puoskaristakin....

Joopa joo. Jos joku klinikka keksisi lapsettomuudelle sellaisen hoitomuodon, jossa toimenpiteen ja kuukautisten väliin jäisi...sanotaanpa vaikka kolme päivää, tai mikä jottei puoli tuntia - kyseinen klinikka hukkuisi asiakkaisiin. Tässäpä ilmainen vinkki kaikille teille rahanhimoisille tutkijoille, jotka varmasti luette juuri tätä blogia!