No nyt se vasta tempun keksi!

Mensut alkoi kolme päivää sitten, loppui eilen. Kesto oikeastaan kaksi vuorokautta jos sitäkään, ja niukoilla eväillä liikenteessä. Pois se minusta että valittaisin, mutta hämmästyttää kummastuttaa, koska yleensä julistetaan tulvavaroitus koko maakunnan alueelle, ja mitään alle viiden päivän lorauksia ei edes lasketa. Piti oikein Fertilitystä tarkistaa, mutta sinä aikana kun olen sinne kiertojani räknännyt (11  kiertoa), ei kertaakaan ole selvitty alle viiden päivän ja ilman kunnon vuotoa?

No, kerta kai se on esimmäinenkin. Ei varmaan tarvitse edes kertoa mitä vaihtoehtoa pieni pää tässä taustalla pyörittelee? Väittäisin kyllä että siitä ei ole kysymys, tämä on taas vain kroppani uusin hoksaus jolla pistää pää kahta kauheammin sekaisin. Pidetääs nyt kuitenkin mielessä että se nega on testattuna ja lämmöt alhaalla. Niin, ettäs tiedät. Lopeta se haihattelu.

Vallankohan sitä pitäisi siivouspäivän niin saisi muuta ajateltavaa? Tai no muuta tekemistä, välillä tuntuu että mitään muuta sitä ei tule ajateltuakaan...