No niin. Nyt näyttäisi auringonpilkut järjestäytyneen sellaiseen riviin, että ovis voisi olla tässä ihan lähipäivinä, ellei jopa tänään (Herää kysymys mitä minä sitten täällä netissä istun?) . Eilen tikku suostui antamaan jo aika lailla yhtä vahvat viivat, sävyeroista en nyt jaksa alkaa stressaamaan. Tämän aamun viiva oli jo haaleampi, joten eiköhän se plussa ollut ja mennyt.

Tänään päätin pistää urhoollisesti kahvipaussit paussille nyt vähäksi aikaa, kun tuo kofeiini ei näytä oikein sopivan, eikä kohtuus tässä asiassa kuulu paheisiini. Syksyllähän perinteisesti kuuluu tehdä elämäntaparemontti ja aloittaa vähintään yksi uusi harrastus. Ennen kun syöksyn ilmoittautumaan kansalaisopiston savenvalantakurssille, kokeillaan näin alkuun vaikka tällaista lakkoilua hyvän asian puolesta. Harkitsin jouluun asti kestävää karkkilakkoakin, mutta saapa nähdä miten sen kanssa sitten.

Tänään alkoi vaihteeksi kovasti pohdituttamaan nuo omat kilpirauhasarvot, kun törmäsin niitä koskevaan keskusteluun useammallakin lapsettomuuspalstalla. On tässä jo jonkun aikaa tullut mietittyä, voisiko kilpirauhasen vajaatoiminta olla selitys sille ettei plussaa kuulu, mutta toistaiseksi omalääkäri on ollut sitä mieltä että olen "rajatapaus", jolla lääkitystä ei vielä kannata aloittaa. Tiedän kyllä ettei itsetohtorointi netin perusteella ole se kaikkein nerokkain idea, mutta netin perusteella minun arvoni antaisivat ainakin raskautumishaaveiden kannalta syytä huoleen - asiaa ei tietysti juurikaan helpota se, että joka paikassa käytetään näköjään erilaisia raja-arvoja noille kilpparituloksille. Tietysti lääkityksen aloittaminen ihan urheilumielessä ei kiinnosta, jos niille ei ole aitoa tarvetta.

 Voi olla, että tämäkin on taas näitä puuskia, joissa olen keksivinäni vihdoinkin missä on vika, ja kaikki ratkeaa, simsalabim. Edellinen tee-se-itse -diagnoosi oli jokin mystinen, täysin oireettomana sairastettu kohtutulehdus, joka on tukkinut munanjohtimet. (Kyllä, niinkin voi käydä, guuglatkaa vaikka. :D) No joo, tätähän tämä on, milloin tulee epäilleeksi mitäkin. Siksipä se kai olisi hyvä saada jonkunlaista selvyyttä siihen mikä tässä oikein mättää, ennen kun tämä itsetohtorointi karkaa ihan täysin käsistä.