Huoh, olen sitä mieltä että lääkelaitoksen tai jonkun muun vastaavan instanssin pitäisi hyväksyä NBS viralliseen tautiluokitukseen. Ai mikä NBS? Neuroottisen Bloggaajan Syndrooma, jonka oireistosta voitte lukea esimerkkejä tuosta alapuolelta. On se kyllä jännä miten sitä aina tulee ryöpsäyttäneeksi ne ylitsepursuavimmat aatoksensa eetteriin, eikä vahingossakaan niitä selkeämpiä ja jossain määrin rakentavampia. No, siihen kai tämä Vuodatus on tarkoitettu, pahimpien matalapaineiden purkamiseen. Mikäli joku tietää tälle jonkun järkevämmänkin tarkoitusperän, niin älkää kertoko minulle.

Huomasin taas tänään kaupassa, että 90 % maailman populaatiosta on raskaana. Kiintoisa ilmiö sinällään. Joka puolella valtaisia masuja tai vahintään niiden sisältöjä tuoreeltaan vaunuissa työnneltävänä. Miten sellaiselta maha-armeijalta puolustautuu pieni ihminen, joka pahaa aavistamatta koittaa saalistaa viimeisiä bulgarianjugurtteja kylmäkaapista? Pitäisikö niitä heitellä ehkäisyvälineillä? Ehkäpä se on tämä kesä joka sen tekee, kun talvipomppa on kuorittu päältä, on aika erotella jyvät akanoista ja raskaanaolevat meistä muuten vaan talvivarastoja keränneistä. Kuten nyt vaikka minusta. Ja bikinikunnossa pitäisi olla muutaman viikon päästä lomareissulla. Huh.

Kinkkistä muuten tuo kesäkunnon haeskelu näinä päivinä. Mensuillani on ollut tapana kadota puoleksi vuodeksi ainakun paino on tipahtanut vähän alapalloon. Nyt sitten löytyy sekä pömppöä että mensut, joten paraneeko tässä nyt sitten heilutella kauhun tasapainoa? No jaa, erittäin paljon mahdollista että tässä on kysymys jälleen yhdestä hyvästä syystä käydä useammin jätskikiskan nurkilla norkoilemassa, mutta kiinnostaisi kyllä tietää olisiko tässä tilanteessa kannattavampaa laihtua, lihoa vai pysytellä näissä lukemissa. Vai onko sillä mitään väliä? Jos nyt siis unohdetaan esteettiset seikat ja se, että bikinien kanssa rimmaisi vähän vähemmän pönäkkä minä.

Menossa siis kp 6, viime kierrossa osapuilleen kp 8 alkoivat vatsajuilinnat, ilmeisesti helokkiöljystä johtuen. Saapa nähdä oisko niitä tähän kiertoon luvassa. On se jännää kun on jännää.Ostin kyllä uuden putelin kalaöljyä, josko ne vaikuttaisi asiaan. Päätin muuten senkin että tässä kierrossa en koske Teroihin, kun kierto nyt näyttäisi pysyvän aisoissa ilmankin. Tuleekohan tätäkin ideaa jossain vaiheessa kaduttua?