Kauanhan tässä jo on tahkottukin, on oltu vuoroon selittämättömiä, meil-fäktöreitä, fiör-fäktöreitä ja sitten taas selittämättömiä. Nyt sitten koko hommaan alkoi löytyä järjen valoa ja syy-seuraus-suhdetta, kun Miäs soitteli viimeisimmän spermanäytteensä tuloksia.

Niitä ei ollut.

Sen sijaan ystävällinen puhelinaikatäti kyllä huomautti että Miähen puolison tulokset kyllä ovat tulleet, josko Miäs haluaa kehottaa puolisoa soittamaan omista tuloksistaan? No tokihan miäs haluaa, siispä Taivaanpii kiinni puhelimella töistä ja eikun kammen varteen. Istu ja pala, toden totta, mitkäs tulokset tällä kertaa? Juu kuulkaas rouva, kun nämä sinun spermatuloksesi ovat saapuneet.

Hmm... No tätä en osannut epäillä, mutta ehkäpä tämä selittää jotain. Onkos se ihmekään etten raskaudu, jos keho tuottaakin munasolujen sijaan vääränmerkkisiä sukusoluja! Mul on kuulkaa munat!

No, olihan toki muitakin Taivaanpiin tuloksia saapunut, kuten erittäin haastavana lääketieteellisenä toimenpiteenä ilman potilaan läsnäoloa otetun verikokeen (jumaleissön, ilmeisesti mies toimi verenluovuttajana mun verikokeelle?) tuloksia. Ne olivat kuitenkin niin supersalaisia ja hirvittävän vaikeita potilaan ymmärtää, että niitä varten piti varata lääkäriaika. Taivaanpii matkaan ja Miäs mukaan (josko tarvitaan verenluovuttajaa), pyhäkretonki niskaan ja kuuliaisina istumaan polin penkille. Taas raottuu salaisuuden verho kun saamme kuulla nämä mullistavat faktat suoraan Herra Tohtorin suusta.

- Juu, ihan normaaliltahan nämä näyttää.

Kiitos ja hei. Eteisen matolle leijailee kaksi neitseellisen valkoista kirjekuorta, ihka omansa kullekin säädylle ja puolisolle, poliklinikkamaksu 28,50 per lätty.

Jotenkin niin ihanaa kun tietää olevansa asiantuntevissa käsissä.