Otsikosta jo nokkelimmat huomaavatkin, että edellisen viestin synkistely ei mennyt lainkaan hukkaan, menkathan ne sieltä pörähtivät paikalle. Nyt on niistäkin enemmän tai vähemmän kunnialla selvitty, ja nyt sitten pyöritellään peukaloita ja odotellaan ovista. Alkukierron vaihe on eräänlainen kestotiistai, pahimmasta eli maanantaista on jo selvitty, mutta viikonloppuun on ihan kuolettavan pitkä aika. Ja tylsää on.

Tylsyyttäni lepyttelen jos jonkinlaisilla poppaskonsteilla, joita vilkas mielikuvitukseni ja sutjakka guuglaukseni tuottaa toivottoman toiveilijan pään menoksi. Tässä kierrossa tuhlaan aikaani ja rahojani:

- greippimehuun (1 dl päivässä ovikseen asti)
- rypälemehuun (sama määrä alkaen oviksesta aina menkkoihin asti)
- helokkiöljyyn ( 1 kapseli päivässä ovikseen asti)
- kalaöljyyn (1 kapseli päivässä ovikseen asti, senkin jälkeen jos ei ole muutakaan tekemistä)
- foolihappoon ( 1 tabletti joka päivä)
- omenaviinietikkaan (täyttä humpuukia, sanokaa mun sanoneen, mutta salaatinkastikkeet nyt siihen kuitenkin...)
- sinkkiin ja magnesiumiin ( 1 tabletti päivässä koko kierron, paitsi niinä aamuina kun pingispallon kokoisen magnesiumtabletin nieleminen on vain liikaa...)

Siltä varalta että yllä olevasta listasta ei löydy vielä tekemisen meininkiä, olen lopettanut:

- alkoholin juonnin ( no ei kai tätä tarvitse selittää?)
- kahvin juonnin (voipi vaikeuttaa kiinnitymistä tai aiheuttaa keskenmenoja)
- kaiken mahdollisen raskailta kielletyn aina oviksesta alkaen (toiveajattelua sanon minä!!!)

Tjöh, joku päivä voisin kasailla linkkejä kaikkeen siihen hömppätietoon joiden perusteella noitakin harrastelen. Voipahan sitten vaahdota ihmettelijöille, kuinka Mombasan yliopiston pseudotieteellinen tiedekunta on aukottomasti todistanut, että sellerimehun heittäminen olan yli täyden kuun aikaan aiheuttaa lapsille kariesta rautahampaisiin.

Lämpöjen mittailua en ole vielä tässä kierrossa aloittanut, notta kerkeehän sitä. Ovista odottelen aikaisintaan tuonne kp 18 paikkeille. Tuliskin niin aikaisin, on kyllä joskus antanut odottaa itseään kp 22 asti. Pitkät kierrot, ai nou.