No justiinsa juu. Varmin ja luotettavin ovisoireeni havaittu: mies lähti työreissuun. Eli se sitten tästä kierrosta, jos nyt en sitten jo toissapäivänä ovuloinut, mitä ilmeisesti en sitten tehnyt. Kiva kiva. Ellen nyt sitten tässä illan mittaa keksi miten saan itsekseni homman toimimaan? Ideoita?

Ei hitto että voi ottaa päähän. Alan kohtapuoliin hajottaa esineitä. Tosin periaatteessa se nyt näyttäisi olevan lopputuleman kannalta ihan yks ja sama onnistuuko ajoitus vai ei, joten samapa kai se sitten jos nyt "välikiertoon" mentäisiinkin. Tai olisi sama, jos osaisin sitten loppukierrosta viilennellä pääni uskomaan, että äläpäs nyt taas mitään kuvittele, mutta ei, hukkaan tulee taas menemään hyvä tuskailut. VOI ¤%&¤/#!!!

Ovisplussan EHKÄ sain siis jo tiistaina, joten periaatteessa kai oviksen ois pitäny mennä jo. Lämmöt nousi torstaina 36.6:een, oltuaan sitä ennen 36.4-36.5, mutta tuo on kyllä liian vähän kertomaan yhtään mistään mitään. Ja CF ois edelleenkin hedelmälliseen viittava, eli ilmeisesti tekis tuloaan vasta. Tupla-¤%&¤/#, jos ei näiden tikkujen ovisplussalla tee hittojakaan, ja jos kierto taas pitenee. Tai sitten tämä on ovuloimaton kierto.  Kirosana, kirosana, alatyylinen ilmaus, kirosana.